Eigenschappen | Horaplan

Dakbedekking van Horaplan® wordt met hete lucht homogeen aan elkaar gelast. De verwerking is dus brandveilig, want er wordt geen gebruik gemaakt van open vuur en teerketels. Deze homogene lasverbindingen hebben een optimale treksterkte en zijn 100% waterdicht. Accessoires zoals dakdoorvoeren, worden uit PVC vervaardigd, zodat ook hier homogene lasverbindingen gemaakt kunnen worden. Door het ruime assortiment accessoires is het mogelijk alle detailleringen blijvend waterdicht te maken.

De totale dikte van de pvc, 1,2mm, is U.V.-bestendig. Ook een dikte van 1,5 mm is leverbaar. Doordat de kunststoflaag door een unieke productiemethode aan weerskanten van het inlage zeer egaal is aangebracht heeft de dakbedekking een gegarandeerd lange levensduur. Een schriftelijke garantie voor deze bijzonder lange levensduur maakt onderdeel uit van de uitgebreide service van Horaplan®kunststofdakbedekking.

De dakbedekking van Horaplan® bevat individuele prestatieverklaringen. Hieronder treft u de DOP’s aan van de Horaplan kunststofdakbedekking waarin de karakteristieke eigenschappen van deze dakbedekking staan.

KARAKTERISTIEKE EIGENSCHAPPEN HORAPLAN DAKBEDEKKING

HORAPLAN EEN WATERDICHT CONCEPT

Contact
Postbus 2144 - 5300 CC Zaltbommel
Tel: + 31 0418 511 294
E-mail: info@horaplan.nl
Waarom Horaplan?

Uitstekende weersbestendigheid
Zeer lange levensduur
Onderhoudsarm
Recyclebaar
Technische ondersteuning
Schriftelijke garantie

Privacyverklaring